Brygga-IPS (Individuell jobbstøtte)

Målgruppe
Målgruppen for tilbudet IPS er Bryggas deltakere som ønsker seg ut i utdanning, jobb eller som trenger å skifte jobb. Du må være tilknyttet Brygga i nærbehandling eller en annen form for samtalebehandling.

Inntaksrutiner
Det er ingen inntakskriterier for å delta i IPS annet enn at du er motivert for å komme ut i jobb eller utdanning, men om du har tiltakspenger eller annen stønad fra NAV vil det være nødvendig at NAV saksbehandler godkjenner dette som behandling eller som egenaktivitet på aktivitetsplan.

Innhold
IPS (Individuell jobbstøtte) består av et tverrfaglig team på Brygga som tilbyr behandling og jobbstøtte samtidig. Teamet består av helsepersonell og fagpersoner med kompetanse på arbeid, psykisk helse og rus. Teamet vil bistå deg både i jobbsøkerprosessen og på arbeidsplassen. Fremgangsmåten er at en Jobbspesialist sammen med din behandler, evt NAV eller andre du ønsker inn i teamet hjelper deg raskt å søke jobber du ønsker, samt bidrar med å tilrettelegge arbeidsplassen ved behov i samarbeid med deg og arbeidsgiver. Vi hjelper deg med CV, søknad, jobbintervjutrening og andre karrièreferdigheter som er nødvendig for å kunne finne, få og beholde lønnet arbeid.

Målet er ordinær jobb. IPS bruker ikke arbeidspraksis som metode, men vil følge både deg og arbeidsgiver tett opp både før, under og evt. etter en ansettelse.

Er du i behandling her på Brygga eller har ønske om det og samtidig ønsker å jobbe, ta kontakt.